sahat-normal.jpg

Kirjotin joulupukille jotta tahtoisin niin kovasti tuon Proxxon KS kaksisataakolmekymppisen. Pukki meinas jotta mitä tuota jouluun säästämään, on sitä jouluna ilmankin kiireitä ja reessä ahdasta. Tuossa se nyt koreilee, pöydän reunalla vasemmalla. Kyllä tulee suoraa lautaa ja lankkua. Aiemmin sahailin niitä tuolla vieressä olevalla kuviosahalla, melekosen hankalaa oli. Kiitos joulupukki, pusuja!

porakone-normal.jpg

Pylväspora on löytänyt paikkansa sopuisasti ompelukoneen vierestä. Punainen tietysti, tyttömalli. Löysin kirpparilta tuohon sattuvia poranteriä, millisiä ja alle. Sattuvat suoraan tuohon istukkaan ja jälki on siisti vaikka kone näyttää isolta pikkunäpertelyyn. Kaupan milliset terät laitan piänempään istukkaan jonka laitan tuohon jatkoksi. Toimii kyllä :D ps. joulun alla kannattaa huokaista jotta kyllä joka tytöllä tulisi olla oma pieni punainen pylväsporakone. Ja tuleehan tuo halvemmaksikin kuin parfyymi, ainaskin motonetistä.

pinkki%20tuoli-normal.jpg

Naarmuinen tuoli tuunattiin isännän toimesta pinkiksi spraymaalilla. Kolmella ja puolella eurolla helpolla uuden veroiseksi.

Potinperässä valmistuu ulkokuori ja juur nyt on ulko-ovi työn alla. Siintä lisää myöhemmin.