1819500.jpg

Jaska on saanut naputeltua yhteen seinään rimalaudat, vai mitkä ne nyt on, no noi kaposet rimat kuitennii. Jonkunverran on päässyt Pekingin kisat häiritsemään Jaakon töitä, entinen aktiiviurheilija kun on.

1819498.jpg

Rimat on vedelty terävällä (tosi terävällä) puukolla puoltoista millisestä pahvista. Ovat kolme ja puol millisii suikaleita. Melkoiset näppivoimat tarvitaan, ainakin tuon vahvuisen suikaleen leikkaamiseen.
Suosittelen jonkin asteista delegointia.


1819503.jpg

Asiasta toiseen, tai pensseliin. Olenko maininnut, että hyvä ja kallis pensseli on tarpeen näissä hommissa. Ne lasten kiinalaiset muovipensselit kannattaa hävittää heti, älä ainakaan lapsille niitä anna, sen kokemuksen jälkeen eivät askartele ikänä, eivät ainakaan aikuisena. Ja kyllä se pensseli maksaa itsensä kestämällä ja kestämällä.

1819572.jpg

Liimasin suikaleet maalaamattomina, paitsi nuo alareunat oli sutaistu, koska tulevat valkoista vasten. Jaoin ensin seinän tasaisiin väleihin kynällä. Paksua liimaa suikaleisiin ja sitten vain lätkäistään seinälle. Pitkä viivotin suikaleen vieressä auttoi etteivät menneet ihan mutkalle. Reunoille on jätetty tilaa nurkkalautoja varten. Ja aikaa tarvitaan taas rutkasti, ajattelin sutaista illassa yhden seinän, mutta helposti menikin kaksi iltaa.
Ai niin ja vielä yksi hyvä neuvo: Usko enemmän viivottimeen kuin omiin silmiin tässä puuhassa :D
Ja TADAA, seinät tulee joskus valmiiksi, viimeistään kun olympialaiset loppuu.