1628626.jpg

Nyt riittää tapetointi. Onkohan se ollut kelleen muulle näin hankalaa? Tapettia on nyt paikkapaikoin kolmessa kerroksessa, mutta niinhän se yleensä vanhoissa taloissa on :) Jos olet aloittelemassa nukkekodin tapiseeraamista, niin muista nukkua hyvin ja syödä vitamiinisi.

1628613.jpg

Vasemmalla ylhäällä se huussin paperi. Tuo olohuone sai nyt lopulta tuollaisen kerroksen, ensin ei miellyttänyt, sitten ei onnistunut ja lopulta ei tapetti riittänyt. Muurauskin on tuossa jo saanut pohjamaalinsa. Siinnä on paksun liimakerroksen päällä mannaryynejä ja kun hiukan kuivahti, rupesin törkkimään sitä sormineni, että sain tuommoista epätasaisuutta.

Heljä www
25.04.2008 - 23:05
Hei, tulin vastavierailulle!
Upea talo sulla täällä tulossa, kateeksi käy :-) Voin kuvitella tuon tapetoinnin vaikeuden koko taloon, kun itselläni teetti aikamoisia vaikeuksia tapetoida yksi vaivainen feikkihuonekin. Ensimmäinen tapetti meni seinän väärälle puolelle... ja tietenkin olin liimannut sen todella huolellisesti erikeeperillä! Seuraavasta seinästä tuli naula läpi ja lisäksi raapaisin tapettiin oikein kunnon naarmun. Onneksi aina voi tapetoida uudestaan ;-)