ty%C3%B6p%C3%B6yt%C3%A4-normal.jpg

Potinperä on ollut pitkään tuuliajolla. Aina jonkun jaloissa. Remontin yhteydessä "huomasin" tilaisuuteni askarteluhuoneeseen koittaneen. Poika on lentänyt maalimalle ja itse vaihdoimme suurempaan makuukammariin. Mitä jäikään vintille, oiva paja Potinperälle, tilaihme. Ikkunan ääressä on juuri sopiva kolo työpöydälle.

kamat%20kaapissa-normal.jpg

Heti vieressä, pöydän ja oven välissä, on askartelukaappi, joka sekin on oma tilaihmeensä. Katossa pinkki kattokruunu, isäntä on sen nimennyt "ketun" katiskaksi, kun lyö siihen aina päänsä. Täällä huoneessa sitäkin rakastetaan, heh.

potinper%C3%A4-normal.jpg

Itte Potinperä on saanut pyörät alleen, jotta sitä olisi helppo siirrellä askarteluhuoneessa paikasta toiseen.

kirjasyvennys-normal.jpg

Seinät on täynnä kierrätyshyllyjä. Ullakon oven vieressä syvennyksessä paikka kirjoille.

craft%20studio-normal.jpg

ompelukaappi-normal.jpg

Hylätyn lipaston päälle tehtiin jatkopala ompelukoneelle. Siis ajatelkaa, oma paikka ompelukoneelle, ei enää sitä hae kone vie kone -rumbaa. Seinällä hylätty tikkataulukaappi, jonne laitettiin sisään pienet listat tapeilla, ja tadaa, paikka rullille ja puolille on siinnä käden ulottuvilla.

toimistonurkka-normal.jpg

Pienen ikkunan alla alkovissa on mummun vanhan kirjahyllyn alaosa saanut uuden toimistotehtävän. Ullakolta kaivettiin vanha säkkityyny inspiraation etsimistä auttamaan.

kaksi%20ikkunaa-normal.jpg

Ikkunoiden välissä pöytä sahoille. Huomaa tuo huikea värimaailma, mintun vihreää ja pinkkiä, hih. Nuo maalipurkit ovat tarttuneet mukaan vuosia sitten jostain ale-laarista, jos vaikka joskus tartteis ja nythän niille löyty käyttöä.

crafting%20room-normal.jpg

Noo, se siintä inspiraatiopaikasta, Röllö on sen jo ominut. Eipähän tarvitse omineen vintillä muhia. Uskoisin Potinperässä alkavan taas tapahtumaan talven myötä.