Pikkuveljeni lausui kerran, jotta miulla on melkoset nakkisormet. Nyt huomasin sen itsekkin. Survoppa miniminihyllyyn kolme miniminikippoa sormines, aina kopsahtaa pihalle toisesta reunasta. Miäpä keksin ottaa käyttöön pinsetit ja hyllyyn sopi jo viisi miniminikuppia. Mutta sit kun tarvii laittaa seittemän miniminiasiaa miniminikoloon, sitten kaivetaan esiin Tacky Wax. Kätevää vahaa, pikku kökkö kaffekupin pohjaan ja painetaan pinseteillä paikoilleen. Esinettä voi tämän jälkeenkin liikutella mieleiseensä asentoon. Sitten kun joskus muutat mielesi niin vaha kuulemma irtoaa lämpöisellä vedellä ja saippulla, sanos ohje. Miä oon viälä käyttäny ihan kynsiä siihen tarkoitukseen.

Se yllätti, jotta painavammatkin jutut pysyy tuolla nukkekotivahalla. Ainakin vielä ovat pysyneet. Kerron jos kopsahtavat ales myöhemmin. Ylimmän kuvan vihreä pikkukaappi on myös seinässä ainoastaan sen vahan voimalla, sekä kuvissa olevat taulut, jotka ovat metallia ja painavat jonkin verran. (Huom! Just sain kommentin, jotta vaha kuivaa aikanaan ja sitten saattaa painavat jutskat tipahtaa, elikkäs otetaan tämä huomioon.)

Elikkäs kun omistat kätevät sormet, vahaa ja pinsetit, niin voi itku, kyllä se voi olla hankalaa silti. Se kaikkein pienin mini tippuu vahingossa kaikkein pienimpään koloon. Se kaikkein läpinäkyvin miniminilasi tippuu värikkäälle matolle. Ja kun koko miniminihylly on täynnä miniminitavaraa, päätät vaihtaa sen takimmaisen toiseen paikkaan. Heh, helppo homma.

Jaa mistä sitä saa. Doloreksesta tietty.

Tämä punainen päätyy sittenkin makuukammariin, elikkä saa peilin koloonsa, kunhan joudan viritteleen. Jaska halusi ja tulee saamaan tulivuoren punaisen kalustuksen makuukammariinsa. Romanttista.